MODNI TRENDOVI     15.10.2020.

MODA: Jesenji aksesoari koji će svaki autfit učiniti još boljim!

Aksesoari su svake sezone veoma zanimljivi i trendseteri nas uvek obraduju nekim sjajnim komadima. U potpunosti menjaju čitavu kombinaciju i svakoj daju poseban pečat. Koje god doba godine bilo, uvek su tu neki interesantni aksesoari, a tokom jeseni oni su  posebno lepi zbog divnih jesenjih boja i dezena. Neki su novi, neki već godinama unazad prisutni, ali jedno je sigurno – aksesoari svaki autift učine mnogo boljim

Marame za kosu 

Možda i broj jedan aksesoar koje je sjajan za jesenje dane jesu marame i mašne za kosu. Zašto biste vezali rep običnom gumicom, kada možete imati mašnu u kosi? Od uskih, jednostavnih tračica, pa do velikih marama i mašni. Izbor je ogroman, a u potpunosti će promeniti izgled frizure i celog autfita! 

Ešarpe su sjajni aksesoari

Nezaobilazne iz godine u godinu su svakako ešarpe. Pored toga što će vas malo i ugrejati tokom hladnijih dana, sjajan su modni detalj. Jednobojnu kombinaciju upotpunite zanimljivom ešarpom. Najpopularnije su one u pravim jesenjim bojama, a to su svakako bordo, braon, oker, tamno ljubičasta. 

Šeširi su obavezni 

Pa gde ste pošle bez šešira? Ovaj modni detalj postaje sve popularniji tokom bilo kog doba godine. Kada je toplo da vas štiti od sunca i vrućine, a kada je hladno suprotno. 

Od jednobojnih šešira klasičnih modela, to onih sa upečatljivim detaljima. Koji god da izaberete nećete pogrešiti. Svaki autfit će izgledati mnogo bolje uz dobar šešir. 

Neke od popularnih modela šešira za ovu jesen pogledajte OVDE.

Turbani 

Još jedan aksesoar koji postaje sve popularniji su turbani. Daju apsolutno svakom autfitu poseban pečat i ne postoji mogućnost da ostanete neprimećeni. Fantastičan jesenji aksesoar! 

Naočare za sunce 

Naočare za sunce su popularne i u trendu uvek. Koje god doba godine i kakvi god modni trendovi bili. Tokom tmurnih jesenjih dana predlažemo da vaš izbor budu neke skroz lude naočare, kako biste prkosili takvom vremenu.  

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ