HOROSKOP     12.10.2020.

Nedeljni horoskop: 12. 10. 2020 – 18. 10. 2020.

Pred vama je nedeljni horoskop! Pročitajte šta vas to čeka tokom nedelje na različitim životnim poljima! Bilo da je u pitanju posao, ljubav, porodični odnosi ili bilo koji drugi segment, uz Jolly nedeljni horoskop dobićete odgovore na sva pitanja!

Ovan  

Petak je sjajno vreme za flertovanje, jer vas mladi mesec traži da uđete na novu stranicu sa trenutnim plamenom. U nedelju se ipak oseća malo napetosti, dok sunce postavlja kvadrat Saturn. Pripremite se za neka iznenađenja u svojim planovima sa drugima! 

Bik  

Merkur postaje retrogradan u vašoj partnerskoj zoni. Tokom nedelje može biti više zabluda – zato budite ljubazni i strpljivi. Pored toga, tokom vikenda se vidi kvadrat Sunca Saturna, što bi moglo dovesti do previđanja važnog detalja. 

Blizanci  

Merkur se okreće retrogradno u delu vašeg grafikona koji pokriva dnevne rutine. Vaš raspored i planovi će se preokrenuti! Kako nedelja prolazi, najbolje je da primite bilo koji savet koji dobijete od prijatelja. 

Rak 

Mlad mesec cveta u vašem domaćem sektoru – što je savršeno vreme za oživljavanje bilo kojih domáćih poslova. Samo budite sigurni da ste stvorili „siguran prostor“ kod kuće kada sunce i Saturn odvoje glave. Svađe ili pasivno-agresivni bes će se obavezno dogoditi! 

Lav 

Merkur se uskoro kreće unazad, što znači da možda ne biste želeli da kupujete bilo šta i sve što vidite. Mlad mesec se pojavljuje u vašoj komunikacionoj zoni, pa umesto da kažete nešto zbog čega ćete se pokajati, najbolje je da pokušate da komunicirate na novi način. 

Devica  

Merkur je jedna od vaših vladajúćih planeta, pa kada se pretvori u retrogradnu, to osetite na dubokom nivou. Ovaj retrogradni Merkur se dešava u vašoj komunikacionoj zoni. Dakle, pripremite se za neke nezgode u načinu na koji se stvari govore. Najbolje da stvari budu lagane. 

Vaga  

Mladi mesec se dešava u vašoj prvoj kući ove nedelje! Znate li šta to znači? Potpuno novi početak za potpuno novog vas! Jedina greška je onaj kvadrat sunca-Saturna tokom vikenda, zbog kog biste mogli ulaziti u prepirke za koje niste spremni. 

Škorpija  

Merkur se pretvara u vaš znak retrogradno čineći vašu ionako intenzivnu prirodu još tačnijom. Nedelja donosi malo romantike za sto, dok sunce i Saturn čine kvadrat. Vreme je da postanete ličniji nego što ste navikli. 

Strelac  

Vaše zone privatnosti se aktiviraju dok se Merkur u ovom delu vašeg grafikona pretvara u retrogradno stanje. Pokušajte da pazite šta govorite, jer pre nego što to shvatite, mogli biste da delite svoje tajne! Preko vikenda je vreme da započnete sa projektima. 

Jarac  

Dotaknut ćete svoju ionako brutalno iskrenu prirodu. Iako bi vas retrogradni Merkur mogao učiniti malo previše iskrenim za vaše dobro, mladi mesec u petak pomoći će vam da budete iskreni na više emocionalnom nivou. Konačno, nedelja je savršen dan za pokretanje nečeg posebnog. 

Vodolija  

Mladi mesec pogađa vašu kuću proširenja. Da li je vreme da naučite nešto novo? Ulazak u novi razred ili nova avantura je ključan ove nedelje. I na kraju, tokom vikenda ćete biti spremni da podelite svoje lične kosture. 

Ribe  

Vreme je da osetite vazduh i nagnete se u retrogradni Merkur. To bi moglo malo otežati planiranje stvari, ali ovo retrogradno govori o rekonfiguraciji vaših uverenja. Koje su stvari koje vas koče u životu? Šta zapravo želite? Sada je najbolje vreme da pristupite ovim temama. 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ