LICE     28.09.2022.

NIJE MAGIJA, ŠMINKA JE! CATRICE noviteti JESEN/ZIMA 2022 su nas oborili s nogu!

Nedavno nam je stigla u redakciju beauty vest iz sveta lepote brenda CATRICE za sezonu JESEN/ZIMA❤

Kao i svake sezone tako i ove pred nama je dolazak mnoštvo beauty noviteta koji prate najnovije trendove jer CATRICE nas kao i uvek oduševljava prekrasnim proizvodima po pristupačnim cenama.

Bye, bye jednostavni nude izgled!

Novo ažuriranje CATRICE jesen/zima 2022. daje tmurnoj sezoni dašak boje i sadrži cool proizvode koji obavljaju nekoliko funkcija odjednom: iznenađuju izvanrednim bojama i teksturama, neguju vrednim sastojcima i uveravaju svojim snažnim delovanjem. Mali naglasci koji pomažu da svakodnevni život učinite lepšim i otkrijete sebe na potpuno novi način – verni našem novom motu:

IT’S NOT MAGIC.

IT’S MAKE-UP.

Novi CATRICE proizvodi se mogu koristiti intuitivno, hranljivi su, iznenađujući i imaju trenutni efekat – ovaj aspekt multitaskinga se takođe odražava u četiri tendencija sezone: Zašto komplikovati stvari kada mogu biti tako jednostavne? Mi činimo to Make it Easy – lako i transparentno i razumljivo saopštavamo svim ljubiteljima lepote efekte proizvoda, od čega su napravljeni i kako se primenjuju. Pobeći od svakodnevnog životnog stresa na kratko? Surprise Me donosi iznenađujuće trenutke u svim dimenzijama: sa svojim jedinstvenim teksturama, bojama i efektima, proizvodi vas pozivaju na eksperimentisanje.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ