LICE     25.03.2020.

#ostanikodkuće: Tijana Stoisavljević, voditeljka AmiG show i TOP model

Mlada i popularna voditeljka, ali i TOP model Tijana Milutinović Stoisavljević na svojim društvenim mrežama redovno deli kako vodi zdrav život i neguje se.

S obzirom da smo trenutno svi u izolacijama, Tijana je s nama podelila kako se neguje, hrani i trenira u kućnim uslovima, ali i jedan zdravi recept.

KAKO SE TIJANA NEGUJE?

Priroda je učinila svoje i naterala nas da zastanemo. Napokon imamo vremena za sebe, za porodicu. Kako sam kod kuće po ceo dan, imam i više nego dovoljno vremena za negu. Pored svakodnevne nege, sad imam vremena i za razne maske za kosu. Na primer, mogu da stavim kokosovo ili ricinusovo ulje uveče i sa tim prespavam. To će ubrzati rast kose i oporaviće je. Imam vremena da radim pilinge tela ( uvek biram Natura Siberica pilinge koji su organski i najbolji na svetu ).

Tijana Stoisavljević

KAKO TIJANA TRENIRA?

Iako ne mogu da idem u teretanu, imam sreće što mi je muž sportista, pa u kući naravno imamo sopstvenu teretanu, tako da treniram redovno. Tu je moj dragi trener Dušan Perović koji mi napiše trening i ništa manje nije strog ni u ovim uslovima.

KAKO TIJANA ODRŽAVA JAK IMUNITET?

Što se prirodnih recepata tiče, mislim da sam dosadila ukućanima, jer svaki dan im pravim nešto novo za jačanje imuniteta. Pored vitamina C i Cinka, redovno uzimam ulje divljeg origana i propolis kapi.

View this post on Instagram

fuck famous ⚡️

A post shared by Tijana S. Milutinovic (@tijana.stoisavljevic) on

Tijana Stoisavljević

TIJANIN RECEPT ZA VITAMINSKU BOMBU

U ovo vreme svaki dan im pravim čaj od đumbira. U vrelu vodu stavim pola kašičice đumbira u prahu i dobro promešate. Ostavite da odstoji 5min , a onda dodate med (naravno drvenom kašičicom) i krišku/dve limuna. Vitaminska bomba za vaš organizam, verujte mi. A ukoliko želite još mojih recepata, slobodno pišite. 🙂

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ