URADI SAMA     26.06.2016.

Ove kozmetičke proizvode obavezno ponesite na more

Mnogima je pakovanje garderobe, obuće i ostalih „sitnica“ za letovanje problem – često ponesemo i više nego što nam je potrebno, a dobro je i poznato ono staro – jao, ovo sma spakovala i nisam ni izvadila iz kofera! Da biste strategiju pakovanja prtljaga za letovanje dovele do savršenstva, podsećamo vas na neka kozmetičke proizvode koja treba da ponesete na letovanje. Najbolje je da ih gupite u mestu prebivališta, jer cene u receptivnim destinacijama mogu značajno da variraju.

swimsuits-women-sea-beaches

  1. Krema sa zaštitnim faktorom. Ovo je obavezna stavka na vašoj check listi za letovanje. Preporuka je da prvih par dana koristite visok faktor zaštite 50+, a kasnije možete preći i na 20+ ili 30+ u zavisnosti od boje, stanja i potrebe kože.
  2. Proizvod za ubrzano tamnjenje i očuvanje boje. Nema ružnijeg prizora nego kada se „preljuštite“ po povratku sa tog divnog letovanja. Zato predlažemo d au kofer spakujete proizvod koji če vašoj koži pomoći da brže dobije preplanulu boju, a uz to produžiti postojanost te boje. Naš izbor za ovo leto je Crystal Derma pomada sa spf 15. Proizvod koji savršeno hidrira, osvežava kožu, predivno miriše i potpuno je zdravstveno bezbedan za upotrebu.
  3. Gel za tuširanje sa alojom, hamamelisom, mentom ili pantenolom. Vaša koža zahteva posbenu negu nakon sunčanja, a prvo što uradimo kada se vratimo sa plaže je tuširanje. Da biste bile sigurne da će vaša koža upiti sve hranljive materije dalje nege, koristite proverene i zdravstveno bezbedne gelove za tuširanje. Tuširanje kvalitetnim gelom pomoćiće vašoj koži da se regeneriše i odstraniti mrtve ćelije.
  4. Hranljivi losion za telo. Neka vaš zahtev bude da losion za negu tela bude zdravstveno bezbedan. Izbegavajte proizvode sa parabenima, sulfatima, mineralnim uljima i denaturisanim alkoholom. Naš izbor za ovo leto dolazi iz Francuske – Caudalie hranljivi losion za telo sa suptilnim mirisom i savršenom moći apsorpcije.
  5. Krema za lice sa visokim faktorom zaštite. Vrlo je jednostavno – koža na licu nije ista kao koža na telu i treba joj dodatna i efikasna nega. Zaštitite kožu lica od štetnog zračenja koje doprinosi bržem starenju kože i pojavi pigmentacijskih flekica.
  6. Jekoderm. Miris ni najmanje prijatan, ali učinkovitost proizvoda na i više nego zavidnom nivou! Kupite dve, tri tube Jekoderma u Srbiji, jer se može desiti da proizvod nije dostupan u Grčkoj (lični slučaj prošle godine). Jekoderm je zaista prva pomoć kada izgorite na suncu, uz to je jako cenovno pristupačan, a načule smo da ga neke poznate, javne ličnosti koriste kao prevenciju prevremenog starenja kože lica i pojave dubokih bora.
  7. Grožđana vodica za lice. Zaboravite na termalne vode – pravi izbor za leto jeste grožćana vodica. Dragulj francuske kozmetičke industrije, Caudalie grožđana vodica, ima antioksidativno, umirujuće i antiage dejstvo. Nakon sunčanja sprečiće pojavu crvenila na licu i sprečiće negativno delovanje slobodnih radikala.
  8. Šampon za kosu i balzam. Na letovanje ponesite proverene proizvode za negu kose. Dok ste na moru, praktično svakodnevno perete kosu, pa se potrudite da nađete formulu koja vam najviše prija – da ne isušuje kožu glave, da ne oštećuje dlaku i da se blago bori protiv oštećenja uzrokovanih UV zracima.
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ