ZANIMLJIVOSTI     27.11.2018.

Poklon koji bi usrećio svakog mališana! Wonderland šatori za sve uzraste!

Još kao bebe, naši najmlađi vole boje, vole da zapažaju, kasnije igru, skrivanje, samo njihove kutke za igru. Najbolje što možete da im priuštite je da to sve dobiju u jednom obliku.

Upravo tako je jedna mama došla na ideju, a tata da stvori za svoje dete, a kasnije i ostalu decu mesto gde će moći da uživaju, igraju se, spavaju, crtaju … prelepe, bajkovite Wonderland šatore.

Kod njih je sve počelo iz hobija i želje da obraduju svog sina, a sada je to prava mala porodična radionica koja donosi osmehe većem broju dece.

Za stvaranje prvog šatora, mladi roditelji kažu da je trebalo čak desetak dana, jer su hteli da sve bude savršeno. Od bezbednosti, mekanih materijala, prelepih dezena…. a sada na pravljenje ovih magičnih šatora utroše svega par minuta.

Svojim uspehom smatraju svoje zadovoljne mušterije kojih ima mnogo. A ističu kao jednu od prednosti šatorčića prenosivost, pa mnogi roditelji ih nose i na putovanja sa decom.

Lako se i montiraju, za to je potrebno par minuta, ma i sekundi. Čak i to može biti divna ideja da vaše dete uživa i oseti se korisnim i uspešnim.

Ako se još uvek dvoumite šta da kupite vašoj deci za predstojeće praznike, a ne utrošite puno novca za korisnu i lepu stvar, naša redakcija od srca preporučuje ove divne šatore.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ