Bazar preduzetnica     16.01.2023.

Pružite vašim bebama mekoću i udobnost od prvoga dana! Ručno rađeni proizvodi za vaše najmlađe izrađeni s puno ljubavi

Garderoba za bebe kao i neophodni predmeti od tekstila posebna su priča i njen odabir specijalan je doživljaj  gotovo za svaku buduću majku. Tu trudnice znaju da se zanesu divnim minijaturnim stvarima i kupe previše, a beba preraste određenu veličinu vrlo brzo. Zato u početku ne treba preterivati. Najbitnije je da se radi o pamučnoj odnosno garderobi od prirodnih materijala zbog udobnosti i smanjenja rizika od pojave alergija.

JRistic Line je mala radionica sa sedištem u Beogradu, koja se bavi proizvodnjom tekstilnih proizvoda. Baziraju se na dečijem programu i programu za bebe. Izrađuju šatore za decu, posteljinu za bebe, dekorativne jastuke, rančiće za decu, organizatore za pelene, muslin pelene i još mnogo toga upravo od najkvalitetnijih materijala.

Svi proizvodi su ručno rađeni sa puno ljubavi i posvećenosti. 

U njihovom asortimanu možete naći odmah dostupne proizvode i kupiti ih direktno na njihovom sajtu, ako vam hitno treba neki poklon, ali takođe rade i po želji (kontaktirate ih putem njihovih društvenih mreža) što vam daje mogućnost da sami kreirate svoj komplet.

Većinu proizvoda rade personalizovano, tako dobijate jedan unikatan i poseban prozvod.

CELOKUPNU PONUDU POGLEDAJTE OVDE:

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ