HEDONIZAM     14.09.2022.

Raj u kom život dobija lepšu dimenziju! Forte Rose – lepota koja greje srce i dušu

Skriveno među borovima Luštice, između maslinjaka, stena i mora, nalazi se jedan od još uvek ne istraženih bisera crnogorskog primorja, FORTE ROSE resort.

Nekada je tvrđava, na kojoj je resort sagrađen bila vojna osnova odbrane Rosa, a danas je tu kao što imamo priliku da vidimo, jedan savršen kutak za uživanje i odmor. Pored ekskluzivnog restorana, u raskošnom ambijentu čempresa i bogate vegetacije, podignute su i kamene vile, pored kojih su u ponudi bazen i konoba, ispod koje je sačuvan podrum iz vremena Saracena u kojem vlasnici i dan danas čuvaju široku selekciju vina, sir iz ulja, pršuti i masline ubrane na ovom podneblju.

Osim tradicionalnog načina života i uživanja u njemu, Forte Rose nude i savremene načine za opuštanje i animaciju uz wellness i kutkom za masažu sa saunom .

Duž cele fortice vodiće vas staza kojom su se nekada gurali topovii, od „trga bazena“ i „trga konobe“ do restorana, 6 luksuznih apartmana i „terase od ljubavi“.  Pored omiljene „terase od ljubavi“ koja je najsavršeniji kutak za venčanja, forticu krasi  i „terasa od rogača“ koja Vam obezbeđuje intiman ugođaj.

U planu su različite aktivnosti van letnje sezone, kao sto su kulinarske, kreativne radionice, retreat odmor uz masaže, treninge, jogu i domaću hranu, biciklizam stazama Luštice, pešačenje, projekcije filmova, prezentacije modnih kolekcija domaćih i inostranih brendova, kao i team buildinzi koje možete organizovati za svoje saradnike.

Više o samom mestu, rezervaciji i cenama pogledajte na linku ispod.

Fotografije preuzete sa zvaničnog sajta resorta.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ