NEDELJE MODE     31.10.2022.

Revija FENOMENALNOG brenda “Helena Scrittore” oduševila na “Montenegro fashion week”

Drugo veče Crnogorske nedelje mode – Somersby Fashion Week Montenegra bilo je u znaku slogana ,,Modom protiv kancera dojke”.

Program je otvorila gošća iz Italije Mariarosaria Venditto, ali se te večeri našla i naša Jelena Buha, u okviru sopstvenog brenda ,,Helena Scrittore”. Ona je predstavila najnoviju kolekciju sa akcentom na lotus haljine i komplete. 

Instagram will load in the frontend.

Kolekcija Californication sadrži 12 novih modela, među kojima se izdvajaju tri nova kroja odela, crno bele haljine, komadi za novogodišnju noć, ali i mantil, suknja i bodi za koje sam sigurna da ćete obožavati. Uz kolekciju su prikazani i komadi koji su postali “trending mark” mog brenda, kombinezon Angel, Haljina Free Yourself, haljina Lotus, odelo One, Odelo Corset Brocade i kombinezon Beauty Chain.

Talentovana dizajnerka iz Beograda dodala je da je moda za nju način života, te da ova vrsta umetnosti mora da se oseti celim bićem.

– Žena ne može da kupi stil, ona ga jednostavno mora imati. To proizilazi iz stava. Ja jednostavno posmatram modu kao nešto što proizilazi iz čvrstog stava. Zato stalno i insistiram na pametnoj, jakoj i snažnoj ženi u svom radu. Ne insistiram toliko na modnim trendovima, mada ne mogu da kažem da ih ne pratim. Danas imamo tu sreću da je apsolutno sve aktuelno,tako da se ni svetski dizajneri ne vezuju samo za jednu temu – objasnila je Jelena Buha.

Jelena svoje modele prodaje na nekoliko mesta u Beogradu, a u pripremi su i prodajna mesta van granice naše države.

Sve modele brenda ,,Helena Scrittore” možete poručiti i na sajtu ispod.

Foto Nikola Pejović

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ