HOROSKOP     03.04.2022.

SUTRA JE MAGIČAN 4:4 DAN, OSTVARUJU SE ŽELJE! Da biste u tome uspeli URADITE OVO

Broj četiri u numerologiji označava sve što se tiče stabilnosti i snage — i vibrira očiglednom praktičnošću. 4. aprila ćemo doživeti dvostruku dozu ove energije koja se usklađuje u savršenoj harmoniji sa dnevnim astrološkim dešavanjima, kao i sa duhovnim značajem datuma. Ostvaruju se želje

Evo vesti o tome zašto će 4. april 2022. biti srećan dan – i po numerologiji i prema astrologiji. Nastavite sa čitanjem da biste saznali kako možete da kanališete ovu disciplinovanu energiju koja će vam pomoći da odolite lošim navikama i ostanete prizemni usled svih promena.

Numerologija 4/4

Četiri je broj stabilnosti, bezbednosti, snage i temelja. Razmislite o načinu na koji sto ili stolica imaju četiri noge da mu daju čvrste i stabilne temelje – to je tip značajne i dobro izgrađene snage koju ovaj broj generiše. U numerologiji, broj 4 predstavlja prizemnu, pragmatičnu i logičku vibraciju.

Kada je reč o stvaranju života koji želimo, kvaliteti broja četiri mogu da nam pomognu da pronađemo svoje uporište i izgradimo čvrst temelj u koji naši snovi mogu da se ukorene. Svakome je potrebna drugačija vrsta stabilnosti, (bilo da je to) emocionalna, mentalna, fizička, duhovna ili socijalna — i kada imamo čvrste temelje u našem životu na koje možemo da se oslonimo, u stanju smo da stvorimo nešto trajnije i smislenije.

Pixabay

Pošto numerološka magija ovog datuma udvostručuje učestalost broja četiri, imaćemo još više njene moćne energije sa kojom ćemo se uskladiti. Pored toga, datum će nam takođe pomoći da uđemo u univerzalno srećnu frekvenciju broja osam. To je zbog toga što je 4+4=8, a osam je broj manifestacija, energije, karme, ciklusa, obrazaca i snage.

Kako da na najbolji način iskoristite 4/4 energiju

Najbolji način da kanališete numerološku magiju broja 4 jeste da se posvetite manifestaciji i odricanju loših navika. Zauzmite čvrst položaj u svojim uverenjima, oslobodite se onoga što vam više ne služi, i prizovite ono što želite. Odličan je dan za vibracije sa prizemnim elementom zemlje, provođenjem vremena u prirodi, jogom ili istezanjem, ili pak izvođenjem rituala sa lekovitim kristalima.

4.april 2022. čini prelepo vreme za ispoljavanje sveže energije u vašem životu bez obzira na to koje praznike slavite. Dani koji imaju osam energija uvek će biti odlični za manifestaciju, jer ćemo svi biti oslušnuti u snazi ovog broja. Samo pomislite kako je osmica okrenuta vodoravno simbol beskonačnosti, koji nam pokazuje da se sve što se ugasi u svetu, reciklira se i vraća.

Dodatno povedite računa da zaštitite svoju energiju 4. aprila i vežbajte postavljanje pravilih granica dok ulazite u kontakt sa svojim suštinskim željama. Sada idi napravi malo 4/4 magije — srećna manifestacija!

Izvor Luftika

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ