HOROSKOP     20.12.2023.

Uz ovu KAFANSKU KUGLU vidite budućnost – Zabavan način da otkrijete koliko dugo ćete živeti

U svetu gde se često bavimo ozbiljnim temama, ponekad je osvežavajuće pustiti mašti na volju i na zabavan način istražiti tajanstveni svet sudbine. Evo nekoliko šaljivih metoda kako biste mogli “predvideti” koliko dugo ćete živeti, uz napomenu da je prava sudbina uvek nepredvidiva.

Prema ovoj šaljivoj numerologiji, zbir cifara u datumu vašeg rođenja otkriva koliko će vam dugo biti smešno u životu. Ako je rezultat paran, smeh će vas pratiti dugo vremena!

Umesto klasične kugle za proricanje, pokušajte s kuglom koja vam otkriva koliko će često biti “kafanskih” okupljanja u vašem životu. Ako se slika pivskih šolja pojavi, očekujte dug i veselo ispunjen život.

Pixabay

Kreirajte “horoskop zalogaja” gde svaki zalogaj hrane predstavlja godinu života. Pogodite koja hrana će označavati vaše najslađe godine i koja će biti “začinjena” avantura.

Pravite horoskop od palindromskih brojeva (koji se čitaju isto i unazad). Broj palindroma otkriva koliko dugo ćete uživati u svojim jedinstvenim iskustvima.

Zamolite prijatelja da vam izvuče tarot kartu smeha. Smeholike karte će otkriti koliko će vam često biti potrebno osveženje u obliku smeha u toku vašeg života.

Uživajte u tradicionalnom čitanju kafe, ali umesto ozbiljnih predviđanja, koncentrišite se na oblike smešnih figura koje se pojavljuju na dnu šolje.

Pixabay

Zamislite vremeplov koji putuje kroz smešne događaje iz prošlosti i budućnosti. Što je više smešnih anegdota, to će vam vreme biti “duže”.

Uzmite ove predloge koliko dugo ćete živeti sa dozom humora i zabave, jer prava radost dolazi iz neočekivanih trenutaka, a sudbina uvek ima svoj neobjašnjivi način. Smeh je najbolji recept za dug i srećan život!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ