PREDUZETNICI     01.11.2020.

ŽENE PREDUZETNICE: Brend svilenih proizvoda za negu lepote – Sonno di seta, Svetlana Bekčić

Svetlana Bekčić je preduzetnica koju je ogromna ljubav prema svili inspirisala da pokrene Brand Sonno di seta koji je na naše tržište doneo proizvode koji doprinose lepoti i zdravlju, kose i kože lica, a sve to dok spavate. Zar to nije ono što svaka žena želi? Pogledajte zašto je Svetlana Bekčić izabrala baš svilu, i to za lepotu i šta vam sve njen brend pruža!

Zašto baš svila, i to za lepotu?

Ako ste imali prilike da dodirnete svilu, možda ste osetili da je tako mekana i nežna da ste poželeli da gladite obraze sa njom. Tokom spavanja lice je u direktnom kontaktu sa jastučnicom i zato je izbor jastučnice presudan za svež izgled.

Svila je tkanina koja je po karakteristikama najsličnija ljudskoj koži.  Dok spavate na svili, vaša koža i kosa ne gube prirodnu vlagu, što doprinosi blistavijem tenu i sjajnijoj kosi.

Studije pokazuju da trenje od okretanja tokom spavanja, uzrokuje nabore na koži. Dermatolozi kažu da svilenkasto glatka površina na kojoj spavate može dugoročno smanjiti ovaj efekat. Slično tome, sa smanjenjem trenja između kose i jastučnice, manja je verovatnoća da ćete se probuditi sa ukovrdžanom i zamršenom kosom, a vaša frizura će i sutradan izgledati isto.

Novi trend na našem tržištu

Ovaj trend je u svetu počeo još pre više od 20 godina a konačno se pojavio i kod nas. U asortimanu postoje: svilene jastučnice, maske za spavanje punjene vlaknima svile, gumice za kosu i svilene čaure za masažu i čišćenje lica.

Svaki od ovih proizvoda ima posebne benefite. Jastučnice održavaju kosu i kožu blistavim. Maske za spavanje doprinose odlaganju stvaranja sitnih bora oko očiju, poboljšavaju san i ublažavaju problem suvih očiju. Svilene gumice ne lome i ne kidaju kosu dok je vezana i nikada ne ostavljaju trag vezivanja. Svilene čaure koje se koriste za blagi piling, masažu koja poboljšava pokrvljenost kože čime se stimuliše regeneracija kože, a sadržinom aminokiselina doprinose poboljšanoj hidraciji kože lica.

Izuzetno kvalitetna svila

“Svi naši proizvodi su napravljeni od čiste dudove svile koja je najkvalitetnija među svilama. Takođe, naša svila je OEKO-Tex sertifikovana. To znači da se u procesu proizvodnje nisu koristile opasne materije, što je čini potpuno sigurnom za upotrebu čak i kod ljudi koji pate od alergija ili imaju jako osetljivu kožu”, posebno naglašava Svetlana.

Sve proizvode iz asortimana možete poručiti putem sajta sonnodiseta.rs ili u @openconceptstore.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ