Praznični Bazar     30.12.2023.

ŽENE PREDUZETNICE: Magični svet jednog dizajnera, Baby textile, Jelena Ćetojević

Mlada preduzetnica Jelena Ćetojević iz Beograda majka je troje dece, Bojane, Dušana i Arsenija. Tokom porodiljskog odsustva u trajanju od 2 godine rodila se želja da radi nešto od kuće. S obzirom na to da je strukovni dizajner po profesiji, izbor posla nije bio težak. Jelena Četojević je odlučila  da bude svoj gazda i prelomila. Pogledajte njenu priču!  

Od nule do velikog uspeha 

Koliko je važna ljubav prema onome što radite govori Jelenina priča, i to od ideje do realizacije! “Noćima sam šila dok deca spavaju, u dnevnom boravku. Njih to nije budilo jer kroz sve trudnoće, ja sam taj posao povremeno radila. Njima je to prirodan zvuk. Malo po malo, proizvod po proizvod, došli smo do široke palete proizvoda. Registrovali smo se već posle 6 meseci probnog rada.”, posebno naglašava Jelena.  

Širok asortiman proizvoda 

Jelena danas u svom asortimanu ima mnogo različitih proizvoda. Neki od njih su ogradice za krevetac, posteljine za bračne i dečije krevete, zaštitne prečke za krevetac, jastuci u raznim oblicima, gnezda za bebe, tetra pelene u najšarenijim dezenima, organizatori za pelene i vlažne maramice.  

Podloge za kolica su hit leta, a sada i zime jer se prave sa pokrivačem za noge koji se po potrebi skida. Podloge za kolica prave se po meri određenog modela. Minky ćebe je postalo obavezan deo poklona za babine.  

Personalizovani proizvodi 

Sve proizvode pravi sama. Za skoro dve godine od jedne mašine stigla je do četiri. Poslednja je posebna jer služi za personalizovanje proizvoda. Dakle mašina za vez. U poslednje vreme jako je aktuelno da ranac za pidžamice u vrtiću ili jastučnica budu personalizovani. Tako da je Jelena opravdala očekivanja svojih korisnika i otišla korak dalje. 

Bilo da želite da kupite nešto za svoje dete ili nekoga obradujete unikatnim poklonom obavezno pogledajte ceo asortiman. Sve proizvode koje Jelena pravi možete poručiti putem njenog instagram profila @babytextilejelenacetojevic 

Tu je i facebook profilBaby textile Jelena Ćetojević.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ