INTERVJU     13.08.2016.

Bojana Taste of Fashion – intervju

Bojana Kostić je vatreni entizujasta, potpuni zaljubljenik u modu i mlada dama koja ima odlične savete za negu kože. Pročitajte šta je ispričala za naš magazin.

 

  • Šta te je motivisalo da pokreneš blog i otvoriš YouTube kanal?

 

Pre svega želim da vam se od srca zahvalim na interesovanju za moj rad. Ideja za blog je nastala iz bunta (govorila sam u nekom od svojih videa o tome), konstantno sam oko sebe imala ljude koji su me za nešto zvali kada je samo fotografisanje ili promocija garderobe u pitanju, kako sam godinama izlazila u susret, rešila sam da sama pokrenem nešto lično svoje, kako bih svaki sledeći put pokazala da imam sopstveni blog i da iz tih razloga više ne želim da ulažem sebe i svoj rad ni za šta. Imala sam dosta sreće i strpljenja pa se cela ta priča oko bloga isplatila, tako što sam bila primećena po svom radu, što je nakon godinu dana rezultiralo otvaranjem you tube kanala. Mada ima tu malo i toga što sam zapravo diplomirala modni dizajn, pa je samim tim ovo neki moj životni poziv.

  • Šta je u tvom poslu najteže?

 

Kada nešto volite i kada se u nečemu pronađete nema najtežih stvari. Kada je o mom blogu i kanalu reč apsolutno mi ništa nije teško. Postoje samo stvari koje su možda naporne, a to su svakako montiranje opreme pre videa, traženje svetla, nameštanje zvuka i sve te neke tehničke i propratne stvari.

004

  • Na šta si posebno ponosna u karijeri blogerke i YouTuberke?

 

Moja karijera je veoma kratka, ali moglo bi se reći da sam ponosna na broj pratioca za veoma kratko vreme. Kao i na sam kvalitet sadržaja, fotografija i snimaka.


  • Da li Taste of Fashion uskoro očekuju krupniji modni i beauty zalogaji? Kakvi su ti planovi kada je o blogu i tvom YouTube kanalu reč?

 

Oooo da, i to će se možda dogoditi čak i pre izbacivanja ovog teksta u etar, ali ne zamerite još uvek o tome ne smem da govorim. 🙂 Planovi oko kanala i bloga su da pokušam da plasiram pratiocima šarenolik sadržaj, da se ne držim striktno beauty tema, već da kanal ima sadržaj “za svakoga po nešto”. Već uveliko ostvarujem te planove.

IMG_0202-2

  • Simbolično: kakav ukus ima moda na ulicama srpskih gradova?

 

Moda na ulicama Srbije ima ukus Japanske kuhinje. Čitaoci koji su uživaoci pomenute kuhinje će verovtno znati o čemu govorim. Dakle ona je kisela, ljuta, slatka, šarena, začinjena ali i veoma prepoznatljiva. Mada nepisano je pravilo je “o ukusima ne treba raspravljati”.

  • Koji savet imaš za naše čitateljke, kada je o oblačenju i stilizovanju reč? 

 

Najbolji savet kome sam ja učena je da uvek nosite ono što je za vas. Stvari koje nosite treba da vam sakrivaju mane, a ističu vrline tela. Ne jurite slepo za brendovima i trendovima već prilagodite sebi i svom džepu nešto od aktuelnih stvari, sa notom svog ličnog pečata. I još jedna stvar, odelo možda čini čoveka, ali svakako ne samu ličnost, na njoj radite i na nju se fokusirajte, videćete kako će vam sve lepše stajati.

IMG_0096-2


  • Najbolji savet za negu kože koji si ikada dobila? 

 

Dobila sam ga verovali ili ne od bake. Umivanje ujutru, umivanje uveče, pusti kožu da diše i oseti kiseonik.

  • Sarađuješ sa dosta kozmetičkih brendova i imaš priliku da isprobaš razne proizvode za negu. Koji su trenutno tvoji omiljeni proizvodi kada je o nezi lica i tela reč?

 

Da, i veoma sam zahvalna na prilici koju imam zbog posla kojim se bavim. Od skoro koristim preparate za negu lica Dead Sea Beauty kozmetike i apsolutno sam zaljubljena. Kozmetika je prirodna, veganska i fenomenalno miriše, dubinski hidrira i neguje. Za telo volim da se opredelim za neki piling, kao što je recimo K piling, dobre i hidrante losione za telo kakve u svom asortimanu ima Planeta kozmetike, a često volim da na telo i lice naprskam aktivni kiseonik, sjajna stvar.

DSC_0094


  • I za kraj: Ko je Bojana kada nije Taste of Fashion?

 

Bojana je neko sasvim drugačiji kada se kamera izgasi. Bojana je osoba koja godinama malo spava, rano ustaje, do kasno gleda filmove ili se druži sa prijateljima, koja uveče voli da popije dobru čašu belog vina. Koja ujutru ide na pijacu i u Maxi po namernice za ručak, koja skoro svaki dan kuva, pere veš, čisti kuću, koja nekada voli da se osami i duboko u noć razmišlja, jer tada je najproduktivnija, koja prati humanitarne akcije u učestvuje u njima, koja brzo i glasno priča, iskrena i otvorena, spremna za svaki novi dan i izazov koji je u novom danu očekuje. Kada bi se sve ovo sabralo za sebe bih definitivno rekla da sam spremna, na sve. Veliki pozdrav za vaše čitaoce.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ