HOROSKOP     01.12.2020.

Horoskop za decembar – Evo šta nas čeka do kraja godine!

Pred vama je horoskop za decembar. Pogledajte šta nas sve čeka u poslednjem mesecu ove godine – ko će imati sjajne prilike na poslu, ko će upoznati nekog posebnog, a ko će se posvetiti sanjarenjima! Uživajte uz Jolly horoskop za decembar! 

Ovan  

Dosta sirove energije je dostupno ovog decembra, ali na vama je da je prečistite i definišete kako ona utiče na vas i one oko vas. Možda ni sami ne biste verovali kako se vaš filozofski pogled na život menja na mnogo efikasniji i korisniji način za vas. Prolazite kroz period iskustva učenja koja vam dolaze vrlo brzim tempom. Lekcije koje ste naučili u vezi sa ličnim prihodima i vrednostima se nastavljaju i čini se da postaju sve bolje. 

Bik 

Vaša područja zajedničkih i spoljnih izvora prihoda su u centru pažnje ovog meseca. Neki dobici mogu doći do vas i vašeg partnera. Čini se da se vaše radno područje intenzivira jer vam neočekivani posao može pasti u krilo. Pristupanje ovome kao dobrom iskustvu moglo bi vas dugoročno obogatiti. Uprkos očiglednim zastojima, vaš život nastavlja da se poboljšava.  

Blizanci 

Područje vašeg braka i partnerstva je u središtu pažnje ovog decembra. U vašoj međusobnoj vezi moglo bi doći do nekih dobitaka. Brzo učenje biće vam potrebno u vašem području ulaganja i špekulacija kako biste postigli određeni dobitak, ali pripazite na prepreke. Mnogo je briga i zabrinutosti koje bi vas mogle mučiti u vezi sa vašim zajedničkim resursima prihoda. Vaš osećaj optimizma praćen maštanjem mogao bi biti od velike pomoći u uravnoteženju ovih osećanja. 

Rak 

Ne ustručavajte se da sanjate, ali ‘dan po dan’ ​​je ono na šta treba da se usredsredite. Vaša ljubav i veza istaknuti su ovog meseca. Postoji neka nesigurnost ili zabuna koju treba rešiti. Tu postoji strast, ali neka se koristi za blažena iskustva. 12. do 14. možda su najteži dani u tom pogledu. Kako se Božić približava i veze su pozitivno podržane. Verovatno ćete upoznati nove zanimljive prijatelje ili kontakte pre kraja meseca. 

Lav 

Neki od vas možda će moći da upoznaju nekog posebnog u društvenom okruženju. Ovo može biti osoba koja će u vaš život ući vrlo brzo i može biti brzi govornik i komunikator. Mnoge razlike bi mogle da isplivaju na površinu koje bi mogle doneti određenu napetost, ali izgovaranje stvari moglo bi da izgladi put. Preokupacija u vezi sa vašim radnim prostorom mogla bi da ispliva na površinu jer biste mogli da proživljavate neko neprijatno prošlo iskustvo, ali ovaj put sto se možda okreće prema vama, zato budite optimistični

Devica 

Čini se da vaši ciljevi ka budućnosti donose neku prednost vašem životu. Neočekivani razvoj događaja povezan sa prijateljima u celoj oblasti rada naučiće vas stvari ili dve, ali sreća bi trebala proizaći iz ovog iskustva koje bi vam moglo doneti dodatni lični prihod. Postoje određena pitanja koja povezuju prošlost i budućnost o kojima treba pregovarati kako bi se pronašlo pošteno rešenje. Naišla bi vam vrlo ružičasta prilika investicione prirode koja bi mogla da vam izazove neke nedoumice. 

Vaga 

Ovo će biti mesec za komunikaciju i razmenu ideja u vezi sa vašim budućim dobicima u novcu i budućim poduhvatima. Mogli biste imati vrlo konzervativan pristup svemu ovome jer postoje određene brige i nedoumice u vašoj matičnoj bazi koje vas čuvaju od promena, posebno kada su vam predstavljene na vrlo grandiozan način. Dana 15. ili kasnije, možda ćete se odlučiti za sve ove probleme, jer ćete više slušati svoja osećanja. 

Škorpija 

Sreća će biti s vama po pitanju troškova koji se tiču vaše matične baze. Mnogo promena u ovoj oblasti vašu usitnjenu energiju puni je zbunjenosti. Postoje neke brige koje se tiču vašeg partnera zbog velike krutosti s vaše strane; malo sanjanja neće vam naštetiti. Prenošenje nada o budućnosti sa svojim partnerom može doći na vrlo brz i prijateljski način, a to će se odnositi na vaše zajedničke i lične resurse. Biće puno učenja o ovoj oblasti.  

Strelac 

Ovo je vaše vreme da se mešate i nadahnjujete druge svojim pogledom na život „velike slike“. Ovog decembra možda osećate želju da se usredsredite na svoje zajedničke lične resurse i dobitke koji mogu doći iz ove oblasti. Mogao bi se preduzeti prijateljski pristup kako bi se ispraznile razlike sa partnerom. Prilike za rad mogu biti prisutne na vrlo neodređen način i to bi moglo izazvati vašu uznemirenost u vezi sa vašim ličnim prihodima i udobnošću u kojoj uživate.  

Jarac 

Nekima od vas bi se mogao ostvariti san u vezi sa rađanjem dece; postoji mnogo mogućnosti da neki od vas budu ostvareni na porodičnom polju. Moraćete izvršiti mnoga prilagođavanja na ovom području. Mučiće vas mnoge brige, ali ovo će biti neosnovano i proći će. Mnogi od vas će takođe preduzeti inicijativu u vezi sa prepuštanjem prošlosti i suočavanjem sa mnogo boljom budućnošću. 

Vodolija 

Zdravlje i isceljenje istaknuti su ovog meseca. Možda ćete ovog meseca morati otvoriti svoj dom prijatelju koji bi mogao biti uzrok nekih prilagođavanja tamo. Ovaj prijatelj može dolaziti iz daljine, a vi biste mogli imati mnogo korisne komunikacije iz ove posete u vezi sa vašim radnim područjem. Promena prebivališta mogla bi biti jedna od stvari koja bi mogla biti u fazi snova, a ovo vam izgleda vrlo primamljivo. Sumnje i nesigurnost mogu da vas muče, ali ovo ćete zadržati za sebe. Starija osoba bi vam mogla biti od pomoći u sređivanju stvari.. 

Ribe 

Prema vašem horoskopu, ovog meseca možda ćete se usredsrediti na svoju karijeru ciljeve u životu. Vaša odluka po ovom pitanju mogla bi doneti dobitak budućim poduhvatima u pogledu investicija i špekulacija. Možda pokušavate da pomirite sve ovo uzimajući u obzir vaše područje zajedničkih resursa. Prošlost i budućnost su na ravnoteži i mogle bi postojati neke razlike u mišljenjima koje će morati biti razrađene. Otvorena komunikacija sa voljenima treba da se odvija na skladan način, tako da možete razjasniti sve svoje brige i nedoumice. 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ