INTERVJU     18.11.2019.

INTERVJU: “Jedina osoba koja može da vam kaže da nešto ne možete da uradite ste vi sami!” – Mina Milićević, glumica

Minu Milićević, mladu glumicu, imamo priliku da gledamo svake večeri u hit seriji “Crveni mesec”. Oživela je lik Teodore, gospođice koja se hrabro bori za ljubav i svoje snove. Pobrala je brojne pohvale za svoju ulogu, tako da na pravi način stvara svoj put ka uspešnoj glumačkoj karijeri.

Pročitajte u nastvaku šta je Mina rekla o angažmanu u seriji, kao i koju narednu ulogu priželjkuje.

1.  Kako ste došli do lika Teodore? Da li ste Vi pronašli njega ili on Vas?

– Pozvali su me na kasting, spremila sam lik Teodore, kao po dogovoru. Već na prvo čitanje biografije zainteresovalo me je sve u vezi nje i same serije.

2.  Da li Vam je Teodora bliska ili je, ipak, velika razlika između vas dve?

– Imamo dosta sličnosti, ali ne bih mogla da kažem da smo iste. Obe se borimo za ono do čega nam je stalo, obe verujemo u ljubav i tražimo ono najbolje u ljudima.

  3. Situacija u seriji se menja iz epizode u epizodu, šta mozemo ocekivati u nastavku?

  – Scenario se još piše, tako da ni mi glumci ne znamo dokle je naš lik u stanju da ide dalje. Ono što je sigurno da će publika uživati i radovati se svakoj sledećoj epizodi kao i do sada. Biće suza i smeha, ljubavi i mržnje, prijateljstva i izdaje – svega što ima u bajci, a i pravom životu.

4.  Kakva je atmosfera na snimanjima?

– Postali smo kao jedna velika porodica, iz prostog razloga, jer se snima 120 epizoda, dosta vremena provodimo zajedno, da ne kažem 12 do 15 sati dnevno. Imam tu sreću da su mi kolege kao i ceo tim sjajni.

5. Ovo Vam je prva velika uloga, a dok ste je pripremali, čiji savet Vam je izuzetno značio?

– Divna glumica, a sad već i veliki prijatelj – Vjera Mujović, koja u seriji igra moju majku. Takođe su mi značili i saveti ostalih iskusnijih kolega, ali sam sledila i svoju intuiciju.

6 .Da li Vam prija sve veća popularnost, kako ste se navikli na nju?

– Još uvek se navikavam, ono sto me najviše raduje su deca koja prate seriju, dive se epohi i tim divnim i raskošnim kostimima, kao i odmerenosti u drustvu koje danas ima sve manje.

7. Kakvu narednu ulogu priželjkujete?

– Epoha je, definitivno, nešto što mi prija i nešto u čemu maksimalno uživam, sem toga, serija “Crveni mesec” mi je pružila mogućnost da osetim duh 1913. godine i osećam se bogatija. Volela bih da mi sledeća uloga bude u akcionoj seriji ili filmu, da lik od mene zahteva da nastavim da istražujem sebe i svoje mogućnosti.

8. I za kraj, poruka za naše čitaoce?

Reći ću nešto što često volim da ponovim, a to je da ono što niko ne može da vam oduzme je vera u sebe, svoj rad i trud. Jedina osoba koja može da vam kaže da nešto ne možete da uradite ste vi sami, dakle, ne postavljate sebi granice i živite svoj san.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ