PREDUZETNICI     28.01.2022.

Moć kreativnosti i lepote u stvaralaštvu make up umetnice Slavice Ilić

Sigurno ste nekad, skrolujući instagram, nailazili na devojke koje na licima imaju naslikana “prava umetnička dela”. Možda ste više puta tako gledajući pomislili da je verovatno neka optička varka, možda neki dobar filter kojima smo preplavljeni, a onda biste se iznenadili kada biste shvatili da se radi o nekom iz naše generacije i potiče baš sa ovih prostora.

Da naša zemlja poseduje mnogo mladih, talentovanih i kreativnih ljudi, svedoči sve veći broj njih koji ne zaostaju za svetski priznatim umetnicima i umetnicama. Jedna od njih je talentovana make-up umetnica Slavica Ilić.

Slavica je zapravo pravi primer mlade, vredne devojke koja se ne stidi bilo kakvog poštenog posla i rada. Pored šminke, ona je radila i prodaju poklona i iznenađenja za specijalne datume, a u svoje ruke uzela je i zanata sa sređivanjem obrva. Neko je ko veruje da za svakoga ko želi da radi ima posla, pa se tako snalazi već godinama.

Dugogodišnji rad, veliko iskustvo, ljubav prema šminkanju, ogroman trud, ambiciozan pristup, nepobedivi karakter i nezamenjivi talent doveli su je u sam vrh šminkera sa naših prostora, pa se tako može pohvaliti i saradnjom sa velikim brojem javnih ličnosti, poznatim svetskim brendovima.

Da pogledate njene radove, kao i da zakažete šminkanje možete učiniti klikom na link ispod.

SLAVICAILIĆ

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ