HEDONIZAM     31.03.2018.

Najslađi momenti koji govore više jezika – poslastičarnica Slatka strast

Ako bi svakoga na svoj način naziv ove poslastičarnice naveo na razmišljanje, tu bi bilo pregršta slatkarija i maštarija.

Međutim, Danijela Glamočak osnivač iste je sve svoje slatke strasti spojila u jednu.

Danijela je oličenje uspeha i lepote. Sa stečene dve univerzitetske diplome i pored raznovrsnih hobija onaj najslađi je pretvorila u posao.

Danijela sa svojim remek delom

Osim što je za jezike profesionalac, putujući kroz mnoge zemlje sveta skupljala je razne egzotične recepte koje je kao suvenire donosila u svoju poslastičarnicu. Jedan od njih je privukao veliku pažnju svojim neobičnim sastojkom, to je torta sa macha zelenim čajem, recept koji je donela iz Azije, ali koji je ipak malo modifikovala i prilagodila ukusu našeg podneblja.

Ovu zaista posebnu poslastičarnicu Slatka strast iz koje prvo osetite porodičnu ljubav, originalnost i profesionalizam, Danijela je osnovala 2011.godine ističući da se svaki kolač, svaka torta pravi s ljubavlju od isključivo prirodnih sastojaka.

Popularni makarunsi

Ono što ovu poslastičarnicu razlikuje od drugih su njihovi poklon proizvodi, pa ih često nazivaju i “poklon poslastičarnica”, ili “cvećara poslastičarnica”. U ponudi imaju bukete čokoladnih ruža od najfinije belgijske čokolade obavijene laticama od fondana, korpe sa cvetnim mafinima, originalne dečije kejkpopse, tu su i čokoladne kocke ukrašene 24 karatnim zlatom i mnogo drugih interesantnih proizvoda propraćenih personalizovanom ambalažom. Ima tu i zdravih kolađa, i kolača za bebe… o kojima ćemo sigurno pisati u nekom kasnijem periodu…

Čokoladne kocke sa 24 karatnim zlatom

Probajte da maštate, probajte da vašu slatku strast iz mašte pretvorite u javu, ili neka to urade profesionalci iz poslastičarnice Slatka strast. Bićete presećni!

Mi smo se prepustili mašti i uživamo u nestvarnom ukusu čokoladnih ruža sa sitno sečenim bademima, koje su trenutno postale popularan poklon za razne svečane prilike. Ističu da su najsrećniji bili kada im je jedan mladić ukazao veliku zahvalnost za postojanje ovih čokoladnih ruža, jer je  svojoj devojci, koja je alergična na polen, prvi put poklonio buket cveća.

Jestive ruže

 

Danijela kao gost u Praktičnoj ženi i recept za bebi mafine od banana

 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ