MODNE VESTI     23.01.2024.

NASLOVNICA KOJU BI SEVERINA SAKRILA: Pevačicu IZ OSAMDESETIH ćete gledati ne trepćući (FOTO)

Severinu zovu kraljicom dobrog stila, i to nije došlo tek tako. Ona bez bojazni kombinuje i najriskantnije komade i nosi ih sa takvom lakoćom, te ne čudi što važi za jednu od vodećih trendseterki na ovim prostorima. Takođe, može se pohvaliti i činjenicom da je i dalje na listama najlepših žena, što duguje kako genetici, tako i pravilnoj nezi, ali i ulepšavanjima različitim kozmetičkim metodama.

Instagram will load in the frontend.

Međutim, kada pogledate njene fotografije sa početka karijere, činjenica je da je nekada izgledala potpuno drugačije. Naime, na mrežama se pojavila fotografija iz 80-ih, a Severinina frizura, šminka, dezeni… apsolutno su bili u duhu tog vremena.

Severina je i tada bila obučena po poslednjoj modi, a helanke i duks, iako su tada bili must-have komadi, teško da bi se, barem ovakvog dezena, danas našli u garderoberu pevačice, te su se mnogi šalili na mrežama da bi “Seve ovu naslovnicu najradije spalila da može”, baš zbog odevne kombinacije. 

Instagram will load in the frontend.

Inače, ona je u jednom intervjuu otkrila da je počela da peva jer se strašno bojala da ostane sama kod kuće. Roditelji su radili, sestre su bile u školi pa je prvo počela pevati svojim lutkama i igračkama. Tako je, pojasnila je, mogla zavarati provalnika koji bi onda mislio da se u kući održava neki koncert, preneo je Radio Sarajevo.

Izvor Wanted.rs

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ