SCENA     29.07.2022.

UČESTVUJTE U ANKETI! KO JE NAJZGODNIJI SRPSKI GLUMAC NA PLAŽI OVO LETO? Momci se poskidali, pokazali pločice

Srbija se može ponositi talentovanim glumcima koji pored svojih glumačkih sposobnosti se mogu pohvaliti i izgledom od kog će vam zastati dah. Bilo da su oni poznati javnosti ili se tek traže svoje mesto “pod suncem”, nijedna osoba ne može ostati imuna na njihovu figuru i izgled o kojem vode računa.

Ovoga puta to su i slikovito dokazali na fotografijama gde odmaraju i pokazuju njihovo izvajano telo.

Aleksandar Radojičić

Već duže vreme, predvodnik u kategoriji najzgodniji je Aleksandar Radojičić. Ovaj talentovani glumac glumio je u mnogim domaćim serijima, filmovima ali i u pozorišti. Na svom Instagram profilu često deli fotografije sa svojom ćerkom.

Instagram will load in the frontend.

Luka Raco

Luka Raco jedan je od omiljenih glumačkih zavodnika. Proslavio se ulogom u popilarnoj seriji “Sinđelići”, a malo ko zna da je po struci ekonomista.

Instagram will load in the frontend.

Milan Marić

Popularni glumac Milan Marić miljenik je žena. Poslednje ovacije pokupio je ulogom Tome Zdravkovića u filmu “Toma”, a gde god da se pojavi privlači pažnju harizmom.

Instagram will load in the frontend.

Stevan Piale

Stevan je postao veoma popularan , a posebno ženskom delu publike tokom emitovanja serije na TV Prva pod nazivom Igra sudbine. Stevan je sigurni smo od svih uloga, najponosniji na ulogu oca malenoj Rosi.

Instagram will load in the frontend.

Miloš Biković

Miloš Biković je jedan od najpoželjnijih glumaca u Srbiji, ali i u Rusiji gde je već uveliko popularan. Zvezda filma “Južni vetar”, zbog uloge u ovom filmu, ali i mnogim drugim morao je svoj izgled da dovede do savršenstva.

Instagram will load in the frontend.
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ