PUTOVANJA     17.07.2016.

Vreme je za odmor: Wellness raj za uživanje!

Često vam se desi, ne sumnjamo, da poželite odmor i beg iz realnosti, svakodnevnog posla i obaveza. Jasno nam je i da odmor nije kada morate da vučete gomilu kofera, nemate drugih mogućnosti osim da ležite neprestano na jakom suncu, pazite da li su deca sita, da ne izgore, itd. Nekad su i dva dana kvalitetnog odmora bolja od 10 dana gore navedenog.

Zato smo za vas izdovjili super rešenje kom možete da se prepustite u svako doba dana, meseca, godišnjeg doba i da jednako uživate.

Solaris resort je idealan odmor za one koji vole sebe. Masaže, bazeni, i ceo wellnes program koji ćete obožavati. Nalazi se u mirnom delu Vrnjačke Banje, najpoznatijem turističko – banjskom mestu u Srbiji, na samo par minuta hoda od promenade. Ambijent Resort-a je dopunjen očaravajućom oazom zelenila, koja u svom sklopu ima šest mini botaničkih bašta sa velikim brojem posebno odabranih dekorativnih biljaka.

solaris.hi-res-319

U sklopu Solaris Resort-a je i restoran BIBER. Enterijerom i dizajnom, pruža osećaj tradicionalne, tople atmosfere uz spoj raznovrsnih ukusa i ugođaja. Restoran nudi a la carte ponudu sa širokom paletom nacionalnih specijaliteta Španije, Francuske, Italije i Dalekog istoka uz bogat izbog vina i poslastica. Tako da nećete brinuti o apetitu ni vas, ali ni vaše pratnje.

solaris.hi-res-11

Najbolji deo u kom možete svakodnevno da uživate je jedinstvenost ponude wellness centra koji pruža jacuzzi hidromasažna kada, slana pećina, parno kupatilo, ruska banja, finska sauna, kaldarijum i tepidarijum, fish i spa tretmani, prostorije za masažu, voćni bar. Gostima je na raspolaganju i zatvoreni bazen sa slanom vodom temperature 29ºC i veliki izbor tretmana i masaža.

Solaris nc edit 8

Otvoreni bazen sa vodenim barom u letnjem periodu, omiljeno je mesto gostiju Resorta, ukoliko želite dodatnu rekreaciju možete iznajmiti bicikle za celu porodicu. Doživljaj letnje idile povećavaju tropski suncobrani, veliki izbor pića i koktela, VIP relax baldahini za “sunčanje u hladu” kao i programi animacije za goste i muzičkim igrama takmičenja na vodi. Solaris poseduje još jedan otvoreni bazen koji je nešto novo i do sada nije viđeno na ovim prostorima, Biodesign bazen napravljen je od peska koji podseća na ambijent dalekih Sejšela.

Pool nc edit 12

Bilo da želite ona BAR dva dana odmora koja su vam neophodna, ili ste od onih koji maksimalno žele da se posvete sebi, ovde ćete sigurno naći sve što vam je potrebno.

 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ