Bazar preduzetnica     16.01.2023.

Za žene izražene individualnosti sa određenom dozom HRABROSTI! ModaMalesh komadi dizajnirani od VRHUNSKIH MATERIJALA

Ukoliko pratite trendove, i volite da ste obučene kvalitetno, moderno i upečatljivo, imamo sjajan predlog za vas!

Dizajnirani odevni komadi nisu slučajno izbor najvećih modnih poznavalaca i ljubitelja modne industrije, niti su bez razloga određeni modni brendovi stekli svetsku reputaciju i obezbedili svoje mesto na svakom eminentnom fashion week-u i modnom događaju.

Upravo dizajnirani odevni komadi predstavljaju garanciju kvaliteta i čine vas sigurnim u to da ste kupovinom odevnog komada uložili u kvalitet. Puno toga je i u materijalima, a dizajnirane stvari uglavnom su skrojene od onih najkvalitetnijih i udobnijih. 

Na sve ove detalje mislila je  Nataše Maleš Ilić kada je stvorila ModaMalesh brend.

Natašin dizajn se odlikuje asimetričnim, povremeno nekonvencionalnim krojevima koji oživljavaju tradicionalne ženstvene oblike.

Kolekcije prate originalnost,kvalitetna izrada,unikatnost, male serije, prirodni materijali, neobični dezeni i kombinacije tkanina različitog sastava i strukture.

Estetika Nataše Maleš Ilić je pročišćena,sa tendencijom istraživanja geometrijskih formi i slojeva. ModaMalesh se obraća ženi izražene individualnosti sa određenom dozom hrabrosti da nosi kombinacije koje izazivaju pažnju.

ModaMalesh nudi jedinstvenu priliku za kupovinu originalnih komada,napravljenih od vrhunskih materijala sa mogućnošću prilagođavanja vašim merama,zajedno sa savetovanjem dizajnera.

CELOKUPNU PONUDU MOŽETE POGLEDATI OVDE:

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ