VEZA     20.07.2022.

ROMANTIKA, NEŽNOST i još par stvari koje žene ŽELE OD MUŠKARACA! Jedna je POSEBNO VAŽNA

Neodlučne žene postaju nestabilne na mnogim poljima u životu, posebno u ljubavi to ne donosi ništa dobro. Ali, postoje neke stvari za koje su skoro sve dame saglasne da bi želele od svog muškarca. Jedna od top 5 stvari koje bi žene volele da dobiju od jačeg pola je – nežnost.

Nežnost

Sve žene znaju da i muškarci imaju svoju nežnu stranu, koliko god se trudili da je sakriju. Upravo zbog toga, one vole da  vide nežniju stranu svoje ,,jače polovine“. Muškarci se  nekada osećaju neprijatno kada treba da pokažu emocije.  Ako je uznemirena, to je prilika  muškarcu da pokaže da se zaista brine za nju i da mu je stalo da se dobro oseća.

Uznemirenost kod žene je prava prilika za muškarce da pokažu svoju nežniju stranu.

Džentlmen

Neki muškarci džentlmena poistovećuju sa ,,papučarom“ i često se plaše da ih  drugovi ne okarakterišu kao takve. Kulturno ponašanje nikada ne izlazi iz mode. Razumno je što želite da vam vaš muškarac otvori vrata, da jaknu kada je hladno, kupi omiljeno jelo ili učinilo bilo šta za vas. Nemojte ,,spuštati“ standarde i dozvoljavati da vas neko tretira na način koji ne zaslužujete.

Nemojte spuštati svoje standarde!

Razgovor o vezi

Razgovor o vezi ili o problemima koje vam kvare vezu, ne bi trebalo da bude na listi želja samo žena već i muškaraca. Žene su poznate po tome da vole duge razgovore, jer  jedino na taj način mogu rešiti probleme sa partnerom. I naravno da za razgovor o vezi ili planovima za budućnost ne mora da postoji poseban razlog.

Za razgovor nije potreban poseban razlog.

Romantika

Romantika je poželjna čak i nakon 20 godina braka. Tačno je da ne vole sve žene romantiku, ali one koje žele takvu vezu trebalo bi partneru to i da kažu. Ipak,  muškarci ne čitaju misli. Naravno,  ne možete mnogo očekivati od nekoga koga ste tek upoznali. Nakon nekog vremena, možete reći šta u romantičnom smislu očekujete od partnera, u protivnom, preplašićete ga.

Romantika je uvek poželjna!

Komplimenti

I ako deluje površno – nije, komplimenti upućeni ženi u teškim trenucima učiniće da se oseti bolje. To ne znači da bi je trebalo neprestano pohvaljivati, već prokomentarisati ono što vam se dopada, bilo kada.

Pravi komplimet ženi popravi raspoloženje.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ