VESTI     18.11.2020.

UČENJE: Evo koje aplikacije vam mogu pomoći!

Učenje nekada ume da bude baš naporno i teško. Posebno kada je reč o nečemu što vas ne zanima i nije vam zanimljivo. Uvek postoji bar jedan baš takav predmet, ali se i on mora savladati. S obzirom na to da se mobilni telefoni i moderna tehnologija uopšte prisutni u gotovo svakom životnom segmentu, mogu vam pomoći i prilikom učenja. Pogledajte koje su to korisne aplikacije koje vam mogu olakšati učenje

Forest 

Na prvom mestu je aplikacija Forest. Radi se o tome da u aplikaciji podesite određeno vreme u okviru kog ne želite da dirate telefon. Kada odredite to vreme aplikacija sadi drvo u vašoj šumici. Ako do isteka vremena ne izađete iz aplikacije, drvo će izrasti. Suprotno, ako u međuvremenu izađete iz aplikacije vaše drvo će se osušiti. Što više vremena ne koristite telefon dobijate sve lepšu šumicu. Virtuelni novac koji se korisnici osvajaju u aplikaciji, kompanija donira za sadnju prave šume. Tako da je potrebno samo da ostavite telefon i budete produktivni, a istovremeno učinite nešto sjajno za svoju planetu. 

Seach by image 

Aplikacija Seach by image omogućava vam pretragu pomoću fotografija. Sve što je potrebno je da napravite fotografiju ili upload-ujete već postojeću. Tada ćete dobiti listu rezultata koji sadrže baš tu ili slične fotografije.  

My Study Life  

Sjajna aplikacija pomoću koje možete napraviti raspored predavanja, rokova, skripte i beleške s predavanja i slično je My Study Life. Aplikacija je veoma jednostavna, zanimljiva i brza, a u mnogome će vam olakšati, jer ćete sve imati pregledno i na jednom mestu

Working Hours 

Sjajna aplikacija koju koriste mnogi studenti je Working Hours. Aplikacija radi po principu određivanja zadataka koji treba uraditi i merenja vremena koje provodite radeći taj zadatak. Možete zadatak preneti i na drugi dan. Imaćete uvid u vreme koje vam je potrebno za taj zadatak. Na taj način ćete raditi fokusirano i efikasnije.  

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ