INTERVJU     10.10.2020.

EKSKLUZIVNO: Srpski plesač o saradnji sa Dženifer Lopez i Malumom!

Svi su se pitali koji je to srpski plesač u spotu za novu pesmu Dženifer Lopez i Malume “Pa Ti” – a mi vam upravo otkrivamo sve o njemu! Vuk Stefanović je profesionalni plesač koji je pre nekoliko godine otišao u Ameriku, rešen da ostvari svoje snove. Tamo upoznaje devojku Rebeku, sa kojom je ne samo ljubavni, već i savršen plesni par. Iza sebe imaju neverovatne nastupe, a njihov talenat i vredan rad nagrađen je brojnim nagradama.  A saradnju sa Dženifer Lopez i Malumom navode kao dosadašnji vrhunac njihove zajedničke karijere.

Vuk Stevanovic
Vuk Stefanović

Pročitajte u nastavku kako je izgledao njihov put ka uspehu i ono najvažnije – kakvi su, zapravo, Dženifer Lopez i Maluma! 

Kako je izgledao tvoj prvi susret sa plesom? U kom momentu si shvatio da njime želiš profesionalno da se baviš? 

Mog brata Luku i mene je naš otac naterao da idemo na ples! Mi smo više bili zainteresovani za fudbal, ali kada smo počeli da osvajamo prva mesta na takmičenjima, shvatili smo da je to naša budućnost.

Otac me je naterao da idem na ples!

plesac Vuk Stefanovic

Da li te je upravo ples odveo u Ameriku ili je, ipak, bio drugačiji splet okolnosti?

Jeste, moj najbolji drug Miša je otišao i rekao mi je da su im potrebni muški instruktori plesa, tako da sam otišao i rešio da se ne vratim, dok ne uspem! Što se nadam i dogodilo! 

Vuk Stefanovic

Rešio sam da se ne vratim – dok ne uspem!

Tvoja devojka Rebeka i ti, osim što ste savršen plesni par, uživate i u ljubavnoj vezi. Na koji način je počela vaša priča? 

Ona je radila na jednom salsa događaju u Njujorku i videla me je kako igram latino plesove. Razmenili smo kontakte da bismo imali probu i to je bio početak svega. 

Rebeka i Vuk
Vuk i Rebeka

Reci nam nešto više o vašem zajedničkom putu ka uspehu.

Mi smo imali totalno dva različita puta! Rebeka je radila salsu, hip hop, modeling i akrobatiku, a ja latino i standardne plesove, tango i modeling. Kad smo uklopili sve plesove sa modelingom, počeli smo da primamo ponude za razne saradnje.

Imali smo dva različita puta.

Vuk i Rebeka

Sa kim ste sve sarađivali od svetski poznatih ličnosti? I da li si imao zajedničke projekte sa nekom od domaćih zvezda?

Išao sam na turu sa “Dancing with the stars” ekipom, što je jedna od najvećih emisija u Americi. Dok se nisam tamo preselio, konstantno sam sarađivao sa domaćim zvezdama. Što se tiče Rebeke, ona je radila sa Enrikeom Iglesijasom i Nicki Jamom u spotu za pesmu Forgiveness.

Išao sam na turu sa “Dancing with the stars” ekipom!

Vuk i Rebeka igraju

Koji vaš nastup najviše volite i po čemu ga pamtite? Možeš li da izdvojiš vašu najdražu i najznačajniju nagradu do sada?

Ovo je, definitivno, bio vrhunac naše karijere za sada, a da smo zajedno radili. Ovakav projekat je ostvarenje snova! Naša najznačajnija nagrada je kada smo osvojili drugo mesto na Svetskom prvenstvu u Majamiju za salsa kabare.

J Lo

Biti na vrhu zgrade od 100 spratova okružen najboljim igračima, kamerama i J LO – neopisiv osećaj!

Dzenifer Lopez

Odjeknula je vest u domaćim medijima da ste angažovani za spot Dženifer Lopez i Malume, kako je došlo do saradnje?

Rebeca je znala kasting direktora za spot, a on je video da smo aktivni plesači i modeli na Instagram-u i mislio je da smo idealni za novi projekat J LO  i Malume.

Kasting direktor je mislio da smo idealni za novi projekat.

Da li su važili neki posebni uslovi?

Da, nismo smeli da pričamo ništa o spotu i danu snimanja, zbog bezbednosti zvezda. Tek kada je video objavljen, najzad možemo da govorimo o tome. Moram vam priznati da je bilo veoma teško čuvati  ovakve informacije! 

Nismo smeli nista da pričamo o spotu, dok se ne objavi.

Otkrite nam malo atmosferu sa snimanja spota. Da li je bilo nekih zanimljivih ili nepredviđenih dešavanja?

Atmosfera je bila fenomenalna! Biti na vrhu zgrade od 100 spratova okružen najboljim igračima, kamerama i J LO – neopisiv osećaj! Uživali smo u svakom trenutku!

Dzenifer Lopez i Maluma
Dženifer Lopez i Maluma

Ono što mnoge zanima je to kakvi su, zapravo, J LO i Maluma? 

Zbog korone interakcija je bila limitirana, ali energija i to što su govorili je bilo veoma pozitivno i profesionalno, a isuskustvo je samim tim bilo još bolje!

Sve što su govorili bilo je veoma pozitivno i profesionlano!

Sa kojom još poznatom ličnošću biste voleli da stanete na podijum zajedno i kakvi su vam dalji planovi?

Mi obožavamo da nastupamo, tako da smo veoma uzbuđeni da nastavimo da radimo na ovom nivou svetskih zvezdi! Čućete uskoro o novim i nadamo se još uzbudljivijim vestima! 

Ukoliko niste do sada, poslušajte pesmu “Pa ti” i pogledajte kako su zablistali Vuk i Rebeka rame uz rame sa Dženifer Lopez i Malumom!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ