PUTOVANJA     22.09.2019.

Kada snovi postaju realnost – Leto, more, Fiat 500x i ja

Leto je savršeno za nove poduhvate, za brisanje i bacanje starih, loših, potrošnih stvari. Savršeno je za sreću, osmeh, odmor, ostvarenje snova.

Ovog leta moji snovi su se nekim delom ostvarili i imala sam savršeno letovanje, na fantastičnom mestu sa fantastičnim ljudima i… fantastičnim automobilom.

Ono što moram odmah da istaknem je, da je ovo bila moja prva vožnja Fiat 500x. I baš kao što dolikuje otišla sam i prvi put na Adu Bojanu, sa novim četvorotočkašem.

Mesto kao stvoreno za odmor i opuštanje. Drvene kućice, i ono što je meni odgovaralo pošto nisam baš dobar plivač, plićak. Pesak koji nestvarno prija tabanima, da sam jedva čekala da raširim peškir i legnem na njega. Obožavala sam to što mi nije potrebna ležljka da bih uživala kao na većini crnogorskih plaža.

Priroda mi je oduvek bila bitna, zato i ne čudi moj izbor letovališta. Zaista ne znam u čemu tamo možete najviše da uživate. Da li je to plaža, pesak, pogled… A sa suncem nigde nećete imati bolji dodir to garantujem. Nikad bolju boju nisam dobila.

Jedino, po mom mišljenju, manje prijatno iznenađenje je bilo kada sam videla da je i parking peščani i da su se dva automobila zaglavila, ali moj 500x me ni tu nije izneverio, pa smo i taj deo lagano završili, što možete videti i po fotografiji.

Za Višegrad sam posebno vezana i taj grad obožavam. Uvek sam tu najbolje raspoložena i obožavam da šetam ulicama koje su obeležene velikom i bitnom istorijom. On je uvek neizostavan u mom letovanju.

Tako da sam nakon odmora na crnogorskom primorju i pouzdanosti novog ljubimca, rešila i usudila se da svoje letovanje produžim i odem i do Podgorice i Višegrada.

Nama, ženama pored naravno estetike, veoma je bitna i pouzdanost i sigurnost. Srećna sam bila kada sam shvatila da Fiat sve to poseduje kako u gradskoj vožnji, tako i na duže staze.

Definitivno sam ga istestirala na svim mogućim lokacijama, pesku, vodi, planini…

Želela sam da podelim svoje prvo iskustvo s njim i veliko zadovoljstvo. Moje letovanje je imalo posebnu draž i dobila sam neverovatno samopouzdanje i olakšanje zahvaljujući njemu.

Snovi su postali realnost onog trenutka kada sam shvatila da sam dobila savršen automobil, savršen odmor sa ništa manje savršenim društvom i supersavršenim verenikom.

Uostalom pogledajte kako je izgledala moja prva vožnja i uživanje.

IMG_3134kp4

Haljina i torba Akatelier

IMG_3147kp4 IMG_3234kp411

Haljina GinnaFashion, Tržni centar Stadion, Beograd

IMG_3249kp4 IMG_3286kp4 IMG_3352kp4 IMG_3392kp4 IMG_3437kp4

Haljina Dejana Lukić MadamMaya, Podgorica

IMG_3587kp4

Šorts i blejzer Dejana Lukić, Madam Maya, Podgorica

IMG_3694kp4

Odelo Tijana Žunić

Posebno hvala Fiat Srbija

Fotografije: Vasilije Šipčić

Obrada: Milica Plavšić

Stajling: Sanja Milinković

 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ