JollyWoman blog     20.06.2022.

OTKRIVAM VAM TRIK GLATKA I SVEŽE KOŽE ZA 7 DANA: Nikad lakše do savršenog izgleda iz topline doma! (FOTO)

Kao žene, ceo život slušamo savete vezane za negu kože lica s ciljem da tragove starenja usporimo kolikoje god to moguće. Svesni smo da na izgled kože utiču mnogi faktori, od ishrane, fizičkih aktivnosti do načina života.

Međutim, kvalitetnom negom lica, pored svega navedenog možemo u velikoj meri na toda utičemo. Kada sam napunila 30, pa 31 na svom licu sam videla prve izraženije znakove umora, opuštenosti kože Isitnih bora (posebno na čelu). S obzirom da imam nežnu kožu i svetao ten svaka nesavršenost na mom licu je veoma transparentna.

Upravo zato sam rešila da se konsultujem sa svojim dermatologom o pravilnom negovanju kože. Ona mi je za početak preporučila anti-age serume u kombinaciji sa svakodnevnom negom lica. Naravno, verujem da ste svi upoznati da su to najčešće preporuke da se koristi hijaluron i retinol. Retinol sam prvi put koristila u trudnoći, koristila sam kremu da sprečim pojavu strija. Tada mi se koža jako crvenela i svrbela me, a s obzirom da sam u tom momentu bila trudna konsultovala sam doktora.

Ispostavilo se da upravo imam alergijsku reakciju na retinol. Odmah sam znala da će biti problem I kadaje moja nega lica u pitanju. Nakon toga sam od drugarice čula za fenomenalni Nivea serum NIVEA Cellular Phyto Retinol profesionalni serum koji kombinuje posebno blagi, biljni sastojak Bidens pilosu s odabranim hranjivim sastojcima 99% prirodnog porekla. Slično kao i retinol, Bidens pilosa popunjava bore iznutra prema spolja, tako da je moja koža ponovno delovala čvrsto i glatko, a našla sam adekvatnu i potpuno prirodnu stvar kao zamenu. Ovaj serum i nakon prvog korišćenja daje rezultate svilenkastije i zategnutije kože. Koža postaje i mekša, a nakon 7 dana korišćenja dobijate i Kožu lica bez velikih pora i neravnina. U ovoj liniji imate I NIVEA Cellular Hyaluron profesionalni serum koji obavezno treba da uvrstite u svoju svakodnevnu negu. Meni je on otkriće života. Posebno jer mi je ispravio bore mrštilice koje su kod mene baš izražene, prvenstveno zbog svetle boje očiju i jer mi, i malo jača svetlost smeta. Nakon hyaluron seruma je OBAVEZNA hidratantna krema. Ukoliko ispoštujete ova dva pravila, nema šanse da nekom neće odgovarati ovaj serum.

Prvo što se meni lično desilo, da su krenule da se čiste proširene pore, valjda je serum izvlačio prljavštinu iz pora na površinu. Koža lica je dobila takvu jedrinu i elastičnost. T zona koja je ponekada znala baš da se masti više se ne masti, ali ni ne matira, nego baš ima onako zdrav i svež izgled. Odmah nakon nanošenja seruma primetićete momentalno zaglađivanje kože lica, tako da ja prajmere pre pudera više ne koristim. Pogotovo ga preporučujem sada kad kreće lepo vreme zato što nam je tad neophodna hidratacija .Ovaj serum je kombinacija čistog hijalurona s odabranim hranjivim sastojcima 98% prirodnog porekla. Već nakon 7 dana možete uživati u čvršćoj i zaglađenoj koži. Ono što me kao mamu i preduzetnicu koja nema apsolutno vremena vrlo često ni kvalitetno da ruča je jednostavno pakovanje oba seruma, kao i nanošenje istih. 

Kao što sam rekla, nanošenje NIVEA Cellular profesionalnih seruma vrlo je jednostavno. Nakon što ste temeljno očistili kožu, nanesite nekoliko kapi na lice, vrat i dekolte, ujutro, uveče ili čak pre uobičajenog rituala nege lica kao podlogu za dodatnu negu kože. Potpuno je nebitno kako ćete kombinovati, da li ćete hijaluron ujutru, ili phyto uveče, jer su toliko blagi, mirisni, a efekat je očaravajući. Tako da sam zahvalna Nivei što su konačno osmisli magiju u bočici koja na sasvim prirodan način, potpuno bezbolno i jednostavno osvežava našu kožu. 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ