INTERVJU     22.06.2016.

Saveti za uspeh- Daniela Boracheva, autorka emisije “1Desetka”

Daniela Boracheva, dama koja je dugo godina bila uspešna kao model u Bugarskoj i širom sveta, ispričala nam je kako je TV nešto poput droge, i da obožava svoj posao i fleksibilno radno vreme. Ona je danas veoma uspešna i kao autor emisije 1Desetka i samo za čitateljke JW magazina otkrila šta je potrebno da biste uspeli.

  • Koji je pre svega Vaš savet za postizanje uspeha?

U današnje vreme se nekako od žene očekuje da bude uspešna u svemu…i u poslu, i kao supruga i majka i domaćica..i to je jako teško! Malo ljudi ima tu privilegiju da radi ono što voli…ja je imam i meni je moj posao zadovoljstvo! Tada je uspeh zagarantovan!

  • Ako komentarišemo sreću , da li ste ispunjeni i zadovoljni na poslovnom planu ili ipak važi ono “ za potpunu sreću uvek malo fali” ?

Ja sam potpuno zadovoljna i srećna u svim segmentima svog života…tako da je moja sreća potpuna! Imam posao, koji volim, porodicu u kojoj uživam, i prijatelje sa kojim uživam! Imam ambicije da radim još neke stvari i nadam se da ću uspeti!

13492879_10206440999011989_1686466834_n

  • Kako postižete pored svih obaveza da održavate fantastičnu liniju i budete besprekorno negovani?

Meni je kao bivšem profesionalnom modelu uvek bilo jako važno kako izgledam..Jedem umereno, treniram 3 puta nedeljno po sat i po vremena, idem na masaže i tako dalje u nedogled…Ne mogu da lažem da je samo genetika u pitanju…to prvo, ali ima tu i dosta rada na sebi!

  • Možete li za sebe reći da ste uspešna i poslovna i porodična žena?

Bez lažne skromnosti mogu reći da sam uspešna u poslu, kojim se bavim trenutno, kao i u poslu kojim sam se bavila pre! A s obzirom da je u današnje vreme jako teško da se očuva porodica…mislim da sam i u ovome uspela!

  • Šta najviše volite u svom poslu?

Tv je kao droga, kad ti se jednom uvuče izpod kože tu i ostaje…Volim sve što je vezano za televiziju, ali najviše fleksibilno radno vreme, zato što sam ja pasionirani ljubitelj putovanja i često putujem, a moj posao to dozvoljava..

  • Koji odevni komad preferirate da nosite?

Moda je oduvek bila deo mog života..20godina sam bila profesionalni model u Bugarskoj i inostranstvu tako da imam mnogo omiljenih komada…ali i zadnje vreme to su farmerke i bela košulja…imam ih u svim mogućim krojevima i modelima i nikad dovoljno ?

13493385_10206440984411624_928068858_o

  • Koji je Vaš životni moto?

Nemam neki specijalni moto, ali pošto sam dupli Lav u horoskopu…”Ja želim”, me dosta dobro opisuje!!! ?

 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ